A kispályás bajnokságok árát is felemelte az önkormányzat

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tegnap megírtuk, hogy óránként 9 ezer forintba kerül a műfüves pálya bérlése a Kisstadionban. Az újszegedi sportlétesítmény több kispályás focibajnokságnak is otthont ad, egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy azoknak az árát is közel másfélszeresére emelte az önkormányzat.

– Olvastam a tegnapi cikküket, kifelejtettek belőle egy lényeges dolgot. A +35-ös korosztályú bajnokság árat 39 ezer forintról 55 ezerre emelte a város. Ráadásul ez csak a tavaszi szezont fedezi, ami összesen 13 darab 50 perces meccsből áll. Felháborítónak tartom, ugyanis a szolgáltatások minősége nem javult, csak az árak emelkedtek, méghozzá pofátlan módon – fogalmazott egy neve elhallgatását kérő olvasónk.

A vitatott díjszabást az önkormányzati cég még a weboldalán sem tette közzé, ezt csak többszöri telefonhívás után lehet kideríteni.

Dupla áron sportolhatnak a szegediek

Korábban azt is megírtuk, hogy január elején a Szegedi Sport és Fürdő Kft által üzemeltetett fürdőkben több szolgáltatás is, például a vízitorna és a masszázs ára a duplájára emelkedett. Ami talán a legérthetetlenebb, hogy 500 forintra módosították a kísérőjegy árát, amiért tulajdonképpen nem is nyújtanak szolgáltatást.

(Kiemelt kép: szegedsport.hu)

Előző sztori

Tizenöt köbméternyi fanyesedék égett Algyőn

Következő sztori

Szegedi cég építheti azt a 314 milliárdos gyárat, ami Szegeden is elfért volna