Sport

A kispályás bajnokságok árát is felemelte az önkormányzat

A kispályás bajnokságok árát is felemelte az önkormányzat

2019. március 27., szerda
A kispályás bajnokságok árát is felemelte az önkormányzat
Tegnap megírtuk, hogy óránként 9 ezer forintba kerül a műfüves pálya bérlése a Kisstadionban. Az újszegedi sportlétesítmény több kispályás focibajnokságnak is otthont ad, egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy azoknak az árát is közel másfélszeresére emelte az önkormányzat.

- Olvastam a tegnapi cikküket, kifelejtettek belőle egy lényeges dolgot. A +35-ös korosztályú bajnokság árat 39 ezer forintról 55 ezerre emelte a város. Ráadásul ez csak a tavaszi szezont fedezi, ami összesen 13 darab 50 perces meccsből áll. Felháborítónak tartom, ugyanis a szolgáltatások minősége nem javult, csak az árak emelkedtek, méghozzá pofátlan módon – fogalmazott egy neve elhallgatását kérő olvasónk.

A vitatott díjszabást az önkormányzati cég még a weboldalán sem tette közzé, ezt csak többszöri telefonhívás után lehet kideríteni.

Dupla áron sportolhatnak a szegediek

Korábban azt is megírtuk

, hogy január elején a Szegedi Sport és Fürdő Kft által üzemeltetett fürdőkben több szolgáltatás is, például a vízitorna és a masszázs ára a duplájára emelkedett. Ami talán a legérthetetlenebb, hogy 500 forintra módosították a kísérőjegy árát, amiért tulajdonképpen nem is nyújtanak szolgáltatást. (Kiemelt kép: szegedsport.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.