/

Utált buszozni, bringát lopott magának egy mindszenti férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető február 17-én reggel 7 óra körül vitte el a lezárt biciklit a buszpályaudvar közeléből. A rendőrök napokon belül azonosították, elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 44 éves férfit.

A gyanúsított elmondta, hogy kényelmetlen volt számára a mindennapi buszozás, ezért elhatározta, szerez magának egy kétkerekűt. A kerékpárt a pályaudvar közelében szemelte ki, majd a lakatot egy erővágóval eltávolította és eltekert a zsákmánnyal. A biciklit a rendőrök lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

A mindszenti férfi ellen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Előző sztori

Több mint 2000 települést érint a falusi csok

Következő sztori

Szeged nem tudott a Lufthansa-szervizről