Hírzóna

Szerelme volt párját verte össze, a csongrádi zsaruk elkapták

Szerelme volt párját verte össze, a csongrádi zsaruk elkapták

2019. február 26., kedd
Szerelme volt párját verte össze, a csongrádi zsaruk elkapták

A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát egy kiskunfélegyházi férfival szemben, aki ököllel többször megütött egy helybeli férfit. A sértett súlyos sérülést szenvedett.

A feltételezett elkövető és barátnője tavaly július 25-én délután kereste fel a nő volt párját, hogy az asszony és a férfi közti korábbi konfliktust tisztázzák. A férfiak azonban vitatkozni kezdtek és a gyanúsított ököllel kétszer fejbe ütötte vitapartnerét. A sértett ennek következtében súlyosan megsérült. A nyomozók kihallgatták a feltételezett elkövetőt, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte. Vele szemben súlyos testi sértés miatt indult eljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.