Hírzóna

Nem szolgálták ki, tört-zúzott egy szegedi cukrászdában

Nem szolgálták ki, tört-zúzott egy szegedi cukrászdában

2019. február 12., kedd
Nem szolgálták ki, tört-zúzott egy szegedi cukrászdában

A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy újszentiváni férfival szemben, aki mivel nem akarták szeszes itallal kiszolgálni, megrongálta egy cukrászda kirakatát és ajtaját. Rongálás miatt indult ellene eljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 20 éves férfi még tavaly december 7-én éjszaka, záráskor keveredett szóváltásba egy szegedi vendéglátóhely alkalmazottaival és egy vendéggel. A feltételezett elkövetőtkivezették, aki ezután megrongálta a bejárati ajtót és a kirakatot. Ebben, a közelben talált, kerékpáron ülő Mikulás-dekoráció és egy fémkuka is a segítségére volt. A bejelentést követően kiérkező rendőrök perceken belül elfogták, majd előállították az újszentiváni férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene rongálás miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.