Négy haszontalan csavar fenyegeti a járókelőket a Nagyállomásnál

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyik olvasónk jelezte, hogy a Nagyállomás előtt négy funkció nélküli csavar veszélyezteti a járókelőket és az autósokat. A csavarok egy korábban kidöntött terelő oszlopnak a rögzítő elemei.

– Szombat délután a hat éves unokámmal vonatlest tartottunk a Nagyállomáson. Már visszafelé jöttünk, amikor Balázs kissé figyelmetlen módon belelépett négy teljesen funkció nélküli csavarba a pályaudvar előtt. Szerencsére nem esett komolyabb baja, viszont a baleset következtében kiszakadt a cipője. Nem értem, hogyha az oszlopot – amit ez a négy csavar tartott – leszerelték, vagy kidöntötték, akkor miért nem távolították el ezeket a csavarokat is? Ez így roppant balesetveszélyes, ezt a mi esetünk is bizonyítja. De nem csak a gyalogosokra, hanem az autósokra nézve is veszélyes lehet ez – írta nekünk e-mailben a 69 éves Marika néni.

Négy haszontalan csavar fenyegeti a járókelőket a Nagyállomásnál. (Fotó: Nikolényi Gábor Viktor)

A problémát jeleztük a Járókelő.hu-n, amely oldal a köztéri problémákról szóló bejelentéseket gyűjti és továbbítja az illetékes hivataloknak. A bejelentést, és majd annak az eredményét EZEN A LINKEN találja.

Előző sztori

Nem tudják megfizetni: drága és bosszantó az IKV-től üzlethelyiséget bérelni

Következő sztori

Felszámolják az illegális szemétlerakókat Makón