Közélet

Négy haszontalan csavar fenyegeti a járókelőket a Nagyállomásnál

Négy haszontalan csavar fenyegeti a járókelőket a Nagyállomásnál

2019. február 27., szerda
Négy haszontalan csavar fenyegeti a járókelőket a Nagyállomásnál

Egyik olvasónk jelezte, hogy a Nagyállomás előtt négy funkció nélküli csavar veszélyezteti a járókelőket és az autósokat. A csavarok egy korábban kidöntött terelő oszlopnak a rögzítő elemei.

- Szombat délután a hat éves unokámmal vonatlest tartottunk a Nagyállomáson. Már visszafelé jöttünk, amikor Balázs kissé figyelmetlen módon belelépett négy teljesen funkció nélküli csavarba a pályaudvar előtt. Szerencsére nem esett komolyabb baja, viszont a baleset következtében kiszakadt a cipője. Nem értem, hogyha az oszlopot - amit ez a négy csavar tartott – leszerelték, vagy kidöntötték, akkor miért nem távolították el ezeket a csavarokat is? Ez így roppant balesetveszélyes, ezt a mi esetünk is bizonyítja. De nem csak a gyalogosokra, hanem az autósokra nézve is veszélyes lehet ez – írta nekünk e-mailben a 69 éves Marika néni.

Négy haszontalan csavar fenyegeti a járókelőket a Nagyállomásnál. (Fotó: Nikolényi Gábor Viktor)

A problémát jeleztük a Járókelő.hu-n, amely oldal a köztéri problémákról szóló bejelentéseket gyűjti és továbbítja az illetékes hivataloknak. A bejelentést, és majd annak az eredményét

EZEN A LINKEN

találja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.