Hírzóna

Filmajánló: A csodagyerek

Filmajánló: A csodagyerek

2019. február 5., kedd
Filmajánló: A csodagyerek

Horrorfilmmel kezdődik a február a Cinema Citykben.

Sarah szakemberhez fordul, miután kisfia, Miles egyre elfajuló, zavart viselkedést mutat. Azzal szembesül, hogy fiát egy gonosz természetfeletti lélek szállta meg. Családja biztonságát féltve a nőnek választania kell: hallgat anyai ösztöneire és védelmezi Milest, vagy kideríti, mi – vagy ki – áll a sötét változás hátterében. Válaszait a múltban kell megtalálnia, az oda vezető úton pedig a képzelgés és valóság közötti határvonal ijesztő mértékben elmosódik.

műfaj: horror / thriller korhatár: 16V premier: 2019. február 7. játékidő: TBA szereplők: Taylor Schilling, Jackson Robert Scott, Peter Mooney és Colm Feore rendező: Nicholas McCarthy producer: Daniel Bekerman, Jeff Buhler, Tara Farney forgatókönyv: Jeff Buhler Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.