Dalba foglalták Szeged “Bombázóját”

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bodó Richárdot, a MOL-Pick Szeged kézilabdázóját barátai nem mindennapi ajándékkal lepték meg.

Akik jobban ismerik Bodó Richárdot, azok tudják, hogy nem csak remek kézilabdázó, de kitűnő ritmusérzéke is van, remekül beatboxol, sőt néha egy-egy rap számot is “énekelget”. Az egyik ilyen szám Hosszú Katinkáról íródott, ezt Ricsi is sűrűn énekelte.

“Egész nyáron ezt hallgattuk tőle, majd amikor már kicsit untuk, mondtam neki, hogy inkább írunk neki egy számot és majd azt énekelje”- meséli az ötletgazda, Lukovics Miklós a “Bodó Ricsi a bombázó” című szám keletkezéséről.

A barátok összefogtak, Lukovics Miklós megírta a szöveget, amit Ricsinek is megmutatott, miután a kézilabdázónak elnyerte a tetszését az előadóval, Thomas Neckerrel elkezdték összetenni a zenei alapot, a zenéhez készült kliphez pedig Ricsi barátja, csapattársa Bánhid Bence segítségét kérték.

“Egy kis meglepetést is tartogattunk, amit Ricsi csak a megjelenés napján hallott. Ez az a sor, hogy 2018 legjobbja, büszke rá a kisfia”- tette hozzá a szövegíró. A felvétel elkészítésében a Rádió 88 segített, ahol csütörtökön reggel először hallotta a számot a válogatott kézilabdázó is.

“Nagyon tetszik és örülök neki. Köszönöm mindenkinek aki benne volt, igazán komoly meglepetés volt. Biztosan énekelni fogom”- mondta Ricsi néhány perccel azután, hogy a klip megjelent a legnépszerűbb videómegosztón.

A klipben egyébként szerepel Ricsi is, de arra figyeltek a készítők, hogy sokkal többet ne tudjon róla, mint ami szükséges a forgatáshoz, így a végleges verziót csak a premier után láthatta az átlövő.

Előző sztori

Idős ember életét mentették meg Makón

Következő sztori

Ez is mellé ment: használhatatlan a Tünde téri mozgáskorlátozott parkoló

Legutóbbi hasonló cikkek