Közélet

Czeglédy kilenc társa már beismerő vallomást tett

Czeglédy kilenc társa már beismerő vallomást tett

2019. február 6., szerda
Czeglédy kilenc társa már beismerő vallomást tett

A különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt Czeglédy Csaba kilenc tettestársa már beismerő vallomást tett és büntetési tételéről egyezséget kötött az ügyészséggel - írja a Pesti Srácok.

Több évnyi letöltendő börtönbüntetést vállaltak az általuk elkövetett bűncselekményekért, olyan is van a vádlottak közül, aki a bűnszervezetben való részvételt is beismerte – tudta meg védői forrásból a portál. Nekik, akik vallottak és egyezséget kötöttek, azaz a huszonegy vádlottból kilencnek, nem kell majd részt venniük a hosszú tárgyalási folyamatban, hanem már az előkészítő tárgyalás után rövid idővel jogerőre emelkedhet a rájuk kirótt büntetés. A Pesti Srácok úgy tudja, hogykilencen súlyos bűncselekményeket ismertek be, vallomásukkal tökéletesen alátámasztva a nyomozók és a vádhatóság fejében összeállt képet, úgymond egyezséget kötöttek a vádat képviselő ügyészséggel, konkrét évekre-, személyekre lebontott büntetésekben állapodtak meg, elfogadva több évnyiletöltendő szabadságvesztést. A lap információi szerint amellett, hogy saját bűnrészességüket elismerték, vallomásuk más vádlottakra, elsősorban Czeglédy Csabára nézve terhelő. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.