Hírzóna

Volt barátnője verette meg egykori szerelmét Szentesen

Volt barátnője verette meg egykori szerelmét Szentesen

2019. január 10., csütörtök
Volt barátnője verette meg egykori szerelmét Szentesen
Korábbi párja közbenjárásával, két helybeli férfival verette meg volt élettársát egy szentesi nő, mert szerinte az tartozott neki - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 46 éves asszony 45 ezer forintot követelt volt élettársától, aki többszöri fenyegetés ellenére sem volt hajlandó az összeget kifizetni. A nő január 7-én, korábbi barátjától kért segítséget. A férfi két ismerősét bízta meg, hogy „ijesszenek rá” a sértettre, akit aznap estére az asszony egy helyi sörözőhöz csalt. A két férfi a szórakozóhely előtt - miközben a pénzt követelte - többször megütötte a sértettet, aki a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A négy feltételezett elkövetőt a rendőrök beazonosították és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol önbíráskodás bűntette és súlyos testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.