Közélet

Törölni kellett az év első újszülöttjét köszöntő polgármesteri posztot

Törölni kellett az év első újszülöttjét köszöntő polgármesteri posztot

2019. január 11., péntek
Törölni kellett az év első újszülöttjét köszöntő polgármesteri posztot

Nagy vihart kavart szerdán egy Csongrád megyei polgármester amúgy teljesen ártalmatlan facebookos bejegyzése. B. polgármester büszkén jelentette be a város kórházában az idei első újszülöttet, a képhez maga is odaállt az anyuka, az apuka és a baba mellé - írja az Index.

A kisgyerekről és az anyukáról több kép is készült, majd annak rendje és módja szerint a fotókat kiposztolták a polgármester Facebookjára azzal a szöveggel, hogy

Ma köszöntöttem 2019 első újszülöttjét és szüleit. Az év első babája január 6-án született, édesanyjának ő a harmadik gyermeke.

Aztán valaki egy kommentbe belinkelt egy korábbi újságcikket, amiből kiderült, hogy a nőt korábban gyermekbántalmazás miatt elítélte a szegedi bíróság. A Nevelőanyja hipót öntött a fejére, de jóra fordult a sorsa című cikk egy gyomorforgató esetről számol be. A nő az új párjának az előző kapcsolatából származó gyermekét bántalmazta és kínozta. További részletek ITT olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.