Náci karlendítés, vagy csak irány a hegy?

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A napokban előkerült egy felvétel, amelyen sokak szerint Sneider Tamás, Jobbik-elnök felesége náci karlendítéssel üdvözli az esküvőjükön megjelenteket. Tóth Péter, a szegedi jobbik elnöke viszont érdekes magyarázattal állt elő: szerinte a menyasszony csak azt kívánta jelezni, hogy a hegynek fölfelé menjenek.

A Hír Televízió vasárnap hozta nyilvánosságára azt a felvételt, amelyen úgy tűnik, hogy

a Jobbik elnökének felesége náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán.

A 3 évvel ezelőtti felvételek szerint Sneider Tamás menyasszonya, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is hitleri köszöntést mutat a fotósoknak. Az első karlendítés után jelezte a jelenlevőknek, hogy nem bánta meg a mozdulatot, és férje nyakában ülve megismételte azt.

Tóth Péter lejárató akciónak tartja a Sneider Tamás esküvőjéről közzétett felvételeket. A szegedi jobbik elnöke a tegnapi szerkesztőségükben tett látogatása után a Hír Televíziónak azt mondta az esettel kapcsolatban: nem egyértelmű, hogy náci karlendítésről van szó.

„Nem tudom, hogy ez egy karlendítés volt-e, vagy éppen mutatott arra, hogy a hegynek fölfelé menjenek, mert a vágóképeken ezt is látom.”

– fogalmazott Tóth.

A teljes riport itt nézhető meg, majd a videó alatt szavazhat is:

 

Mi volt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
Előző sztori

Mi a hiba a képen???

Következő sztori

Átadták a felújított üllési egészségházat