Politika

Náci karlendítés, vagy csak irány a hegy?

Náci karlendítés, vagy csak irány a hegy?

2019. január 22., kedd
Náci karlendítés, vagy csak irány a hegy?

A napokban előkerült egy felvétel, amelyen sokak szerint Sneider Tamás, Jobbik-elnök felesége náci karlendítéssel üdvözli az esküvőjükön megjelenteket. Tóth Péter, a szegedi jobbik elnöke viszont érdekes magyarázattal állt elő: szerinte a menyasszony csak azt kívánta jelezni, hogy a hegynek fölfelé menjenek.

A Hír Televízió vasárnap hozta nyilvánosságára

azt a felvételt

, amelyen úgy tűnik, hogy

a Jobbik elnökének felesége náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán.

A 3 évvel ezelőtti felvételek szerint Sneider Tamás menyasszonya, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is hitleri köszöntést mutat a fotósoknak. Az első karlendítés után jelezte a jelenlevőknek, hogy nem bánta meg a mozdulatot, és férje nyakában ülve megismételte azt. Tóth Péter lejárató akciónak tartja a Sneider Tamás esküvőjéről közzétett felvételeket. A szegedi jobbik elnöke a tegnapi

szerkesztőségükben tett látogatása

után a Hír Televíziónak azt mondta az esettel kapcsolatban: nem egyértelmű, hogy náci karlendítésről van szó.

„Nem tudom, hogy ez egy karlendítés volt-e, vagy éppen mutatott arra, hogy a hegynek fölfelé menjenek, mert a vágóképeken ezt is látom."

- fogalmazott Tóth. A teljes riport itt nézhető meg, majd a videó alatt szavazhat is:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.