Sport

Kulcsfontosságú meccs vár a Szedeákra

Kulcsfontosságú meccs vár a Szedeákra

2019. január 9., szerda
Kulcsfontosságú meccs vár a Szedeákra

Andjelko Mandics együttese a közvetlen rivális Kaposvárt fogadja szerda este az újszegedi sportcsarnokban.

Közel állt a bravúrhoz múlt héten a Naturtex-SZTE-Szedeák a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj otthonában, Andlejko Mandics együttese azonban 64-58-as vereséget szenvedett, így továbbra is a tabella utolsó előtti helyén áll. A találkozón a szegediek legjobbja Alekszandar Ponjavics volt: a szerb légiós 21 pont mellett négy lepattanóval, hat kiharcolt faulttal, egy szerzett labdával és egy asziszttal segítette csapatát. - Múlt héten megmutattuk, hogyan tudunk játszani a ligaelső ellen. A Szolnok elleni győzelemhez egy kis szerencsére is szükségünk lett volna. Fontos meccs vár ránk a Kaposvár ellen, ahol a legjobbunkra lesz szükség, csak így nyerhetünk – nyilatkozta Ponjavics

a klub Facebook-oldalának.

A Falcoból erősítettek

Kedden

a kaposvári klub vezetősége bejelentette

, hogy szerződtették a Falcótól távozó, Alekszandar Pustahvart, a közlemény alapján azonban a fehérorosz játékos a szerdai találkozón még nem léphet pályára.

Valóban kulcsfontosságú lesz a Kaposvár elleni összecsapás, ugyanis a Szedeák egy esetleges győzelemmel beérhetné a tabellán a riválisát. Andjelko Mandics együttese ősszel 83-62-re diadalmaskodott somogyi megyeszékhelyen. A két csapat legutóbbi szegedi összecsapását azonban a vendégek nyerték 78-65-re. A Naturtex-SZTE-Szedeák – Kaposvári KK mérkőzést szerdán 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban rendezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.