Egyetem

Ismét részt vesz a szegedi egyetem az Educatio kiállításon

Ismét részt vesz a szegedi egyetem az Educatio kiállításon

2019. január 8., kedd
Ismét részt vesz a szegedi egyetem az Educatio kiállításon

A Szegedi Tudományegyetem összes kara és Tanárképző Központja is képviselteti magát a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet január 10-12. között rendeznek Budapesten. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén keresd az SZTE standját, ahol első kézből kapsz választ az SZTE-vel kapcsolatos kérdéseidre, és ingyenes pályaorientációs tanácsadáson vehetsz részt.

A Szegedi Tudományegyetem – mint a QS World University Rankings szerint Magyarország legjobb egyeteme – minden évben részt vesz az Educatio oktatási kiállításon. Az SZTE képviselői a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában, a CF03-as standnál várnak, hogy első kézből kapj választ továbbtanulással kapcsolatos kérdéseidre. A szegedi egyetem 12 kara és Tanárképző Központja a képzések széles skáláját kínálja: az agrár és bölcsészettudományi területektől kezdve a gazdasági, informatikai, jogi, pedagógusképzési, sport, műszaki és művészeti területeken át egészen az orvos és egészségtudományi, valamint a társadalom és a természettudományi területekig. Ha ellátogatunk az SZTE standjához, a képzések, a kutatási és tudományos tevékenység mellett mindent megtudhatunk a pezsgő szegedi diákéletről, a kollégiumokról, a tehetséggondozási programokról, az idegennyelvű képzésekről, a szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről. Az SZTE Karrier Iroda munkatársa ingyenes pályaorientációs tanácsadással vár, az egyetem hallgatói pedig örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat akár a tanulmányaikról, akár a hallgatói életről, akár a diplomát követő jövőképről legyen szó.

(Forrás: szte.hu)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.