/

Felmérték Szentesen a balesetveszélyes kereszteződéseket

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szentesi Rendőrkapitányság a korábbi évekhez hasonlóan 2018-ban is meghirdette ,,Táblavadász akcióját”, amelynek során a lakossággal közösen vizsgálták meg a város balesetveszélyes helyszíneit. Számtalan észrevétel érkezett telefonon, elektronikus úton, de volt, aki személyesen mondta el a véleményét.

A legtöbb javaslat a gyógyfürdőt és környékét érinti, hiszen több mint 25 jelzés érkezett az ide vonatkozó változtatásokról. Kezdeményezték például a 30 km/h-s övezet visszaállítását, valamint az útburkolati jelek átalakítását. Emellett több bejelentés is érkezett, arról, hogy az útszéli fák, bokrok gátolják a közúti jelzőtáblák észlelését, illetve az útkereszteződések biztonságos beláthatóságát.

A Szentesi Rendőrkapitányság a beérkezett javaslatokat a polgármesteri hivatalnak továbbította, azért, hogy együttműködésükben, minél több problémára megtalálják a közös megoldást.

Előző sztori

Megjósolják az idei termést Ópusztaszeren

Következő sztori

Tíz kiló drogot csempészett volna, elítélték Szegeden a szerb futárt

Legutóbbi hasonló cikkek