Sport

Bodó Richárd a tavalyi év legjobb kézilabdázója, Marian Sego az év légiósa

Bodó Richárd a tavalyi év legjobb kézilabdázója, Marian Sego az év légiósa

2019. január 8., kedd
Bodó Richárd a tavalyi év legjobb kézilabdázója, Marian Sego az év légiósa

A MOL Pick Szeged balátlövőjét, Bodó Richárdot választotta a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége a tavalyi év legjobb kézilabdázójának.

A magyar bajnoki címvédő MOL Pick Szegedés a válogatott balátlövője, Bodó Richárd remek évet tudhat maga mögött. Klubcsapatában oroszlánrészt vállalt a bajnoki cím elhódításában, több fontos meccsen kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Ősszel a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is vezére maradt a Szegednek és a válogatottban is remek szezont tudhat maga mögött. Az 53-szoros válogatott játékos jelenleg a magyar válogatottal készül a pénteken kezdődő világbajnokságra.

"Nagyon örülök és megtisztelő az elismerés. Valóban jó évet zártam, de ne feledjük, hogy egyedül semmire nem mentem volna, ez csak egy olyan remek közösségben és csapatban sikerülhetett, mint a MOL Pick Szeged és a magyar válogatott."- mondta Bodó a bejelentés után.

A magyar csapatokban játszó külföldiek közöl szintén Szegedre került a legjobbnak járó cím, a bajnokcsapat horvát kapusa, Marin Segot látta legjobbnak az MKSZ elnöksége.

A női mezőnyben Kovacsics Anikó, a Ferencváros válogatott játékosa lett a legjobb 2018-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.