Közélet

Bizottság szerkeszti a Vásárhelyi Valóságot

Bizottság szerkeszti a Vásárhelyi Valóságot

2019. január 25., péntek
Bizottság szerkeszti a Vásárhelyi Valóságot

Ismét vitától volt hangos a vásárhelyi testületi ülés, de akadt, amiben egyetértés volt. Öt ismert név lesz a garancia arra, hogy objektív cikkekkel jelenjen meg az önkormányzat lapja - írja a Vásárhely24.

A lap szerint aFidesz javaslatára a HMSZ-szel kapcsolatos napirendeket elvetették, a cégről, minden adat birtokában és szakértők bevonásával hétfőn megbeszélést és egyeztetést tartanak. A rendkívüli ülés fő napirendi pontja Vágó János előterjesztése volt: ezentúl öttagú szerkesztőbizottság készítse a Vásárhelyi Valóság nevű, önkormányzati lapot. Négy tagra – Soós Csilla könyvtárigazgató, Grezsa Ferenc egyetemi adjunktus, Szenti Tibor író, néprajzkutató és Miklós Anikó iskolaigazgató személyében – javaslatot is tett, és mint elmondta, várja a többi jelölést. Márki-Zay Péter ezzel is egyet értett Miklós Anikó személyét kivéve. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.