Közélet

730 millióból fejlesztettek Maroslelén

730 millióból fejlesztettek Maroslelén

2019. január 28., hétfő
730 millióból fejlesztettek Maroslelén

Régi vágyakat is teljesített Maroslelén a 2018-as év: végre van bankautomata, és biztonságosan át lehet biciklizni Makóra, vagy éppen Vásárhelyre. A falu lakói abban bíznak, az idei esztendő sem hoz nekik csalódást - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, Martonosi György polgármester szerint a tavalyi év náluk a beruházások éve volt. – 2017-ben benyújtott minden pályázatunk támogatást kapott, ennek köszönhetően összesen több mint 730 milliót tudtunk fejlesztésre, bővítésre költeni a faluban – összegez a településvezető. A beruházások között első helyen említi a falu első embere a Makót Hódmezővásárhellyel összekötő és Maroslelén is áthaladó kerékpárút megépülését. Ez a három település közös projektje volt, és bár hivatalosan még nem adták át, máris sokan járnak rajta. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.