Közélet

Többen panaszkodnak a Dóm téri jégpálya minőségére

Többen panaszkodnak a Dóm téri jégpálya minőségére

2018. december 17., hétfő
Többen panaszkodnak a Dóm téri jégpálya minőségére

Olvasóink szerint egyenetlen a jég felszíne, és a bérelhető korcsolyák minősége is meglehetősen silány.

- A barátnőimmel két hetente elszoktunk menni a műjégpályára korcsolyázni, így nagyon megörültünk, amikor novemberben meghallottuk, hogy a Dóm téren is lesz lehetőség csúszkálni – meséli a 24 éves Viola. – De sajnos a lelkesedésünk hamar elszállt, amikor szembesültünk a jég minőségével – folytatja kissé csalódottan. – Mivel nem frissítik, ezért nem csúszik olyan jól, ráadásul olyan egyenetlen a felszíne, hogy könnyen orra lehet bukni, ha nem figyel az ember. Kezdőknek semmiképpen sem ajánlom – mondta. A jégpálya mellett, komoly kritika érte a kölcsönözhető korcsolyák minőségét is. - Több nyugati nagyvárosban is láttam már az ünnepek idején hasonló nyitott jégpályát, így örömmel konstatáltam, hogy végre Szegeden is lesz európai eleme a karácsonyi vásárnak. De sajnos sajátosan magyarosra sikeredett a történet. Azt még el tudom fogadni, hogy a jég minősége nem a legjobb, de mivel a leggagyibb fajta korcsolyákat bocsájtják kölcsönzésre, ezért a csúszkálás élvezeti értéke meglehetősen alacsony – panaszkodott nekünk Árpád, a 27 esztendős egyetemista.

Korábban megírtuk

, hogy az önkormányzat 10 millió forintot költött a Dóm téri jégpályájára. Ez meglehetősen borsos összegnek hangzik, pláne az élménybeszámolók tükrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.