Közélet

Olvasóink szerint kincset kerestek a munkások a Szillérin

Olvasóink szerint kincset kerestek a munkások a Szillérin

2018. december 3., hétfő
Olvasóink szerint kincset kerestek a munkások a Szillérin

Pénteken csákánnyal a kezükben verték fel a munkások a Szilléri sugárút vadonatúj járdáját. Ezt megelőzően olvasóink már jelezték, hogy a mozgáskorlátozottak nem tudnak közlekedni a megújult csomópontnál, ugyanis hatalmas szintkülönbséget hagytak a járda és a padka között.

Szavazást indítottunk azzal kapcsolatban, hogy vajon miért verték fel pénteken az új járdát a munkások.

Íme a válaszok:

A legtöbben, azaz az olvasóink 48 % -a szerint, kincset kerestek a munkások, csákánnyal a kezükben. Azt az opciót, miszerint az egész átadás átverés volt, az olvasók 25%-a választotta. Az emberek 20% -a szerint pedig a munkások rájöttek, hogy közüzemi munkákat is kellett volna végezni. Adtunk egy olyan lehetőséget is, hogy komment formájában írják meg, mi lehet a járdabontás oka. Ide az egyik olvasónk ezt írta: „Mekk mester kontárkodott. Nem kell ahhoz nagy ész, hogy tudják, akadálymentesre kell építeni. Ezúttal a kis ész is hiányzott sajnos.”

Írtunk az önkormányzatnak, hogy adjanak magyarázatot a szintkülönbségre. A válaszukban ezt írták: November 19-én megkezdődött a műszaki átadás-átvétel, amelynek lezárására legkésőbb 2018. 12. 19-ig (max. 30 nap) kerülhet sor. A hibalistában szerepel (többek között) a gyalogos le-fellépő magasságok javítása (max. 2 cm)".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.