Közélet

Nagyot hazudott Botka László házilapja – állítja Szabó Bálint

Nagyot hazudott Botka László házilapja – állítja Szabó Bálint

2018. december 3., hétfő
Nagyot hazudott Botka László házilapja – állítja Szabó Bálint

A Szeviép-károsultak jogi képviselője helyreigazítást, valamint ötmillió forint sérelemdíjat követel a szegedi önkormányzattól, mivel az általuk finanszírozott szeged.hu valótlan állításokat közölt róla.

Szabó Bálint, a Likvid Kontroll ügyvezetője szerint, a szegedi adófizetők pénzéből fenntartott szeged.hu a 2018. november 29-én,

„Szabó Bálint felmarkolta a (milliós?) sikerdíjat, aminek az összegét továbbra sem árulja el, pénteken pedig megválik a cégétől, ami egyik napról a másikra tűnt el a Facebookról”

címmel megjelent cikkében valótlanul állította, többek között azt, hogy a jogász "felmarkolta a (milliós?) sikerdíját." Szabó ezzel szemben azt állítja, hogy ő többször is lenyilatkozta, hogy nem „markolt fel” semmiféle sikerdíjat a Szeviép-ügyben. A cikkben megemlítik, hogy Szabó Bálint cége ellen öt végrehajtási eljárást rendeltek el az utóbbi két évben. A jogi képviselő állítása szerint, a cége ellen nem rendeltek el egyetlen végrehajtási eljárást sem az elmúlt két évben. Amennyiben a helyreigazító közlemény a törvény szerinti módon és időben nem jelenik meg, úgy a jogi képviselő a bíróságtól kéri majd a közlemény megjelenésének elrendelését – áll a Likvid Kontroll Facebook-oldalán megjelent bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.