Sport

Videó: Magabiztos győzelmével előzött a SZEOL

Videó: Magabiztos győzelmével előzött a SZEOL

2018. november 5., hétfő
Videó: Magabiztos győzelmével előzött a SZEOL

A dobogó szempontjából rendkívül fontos csatát nyert a SZEOL a Dunaújváros ellen.

A találkozót megelőzően a Fejér megyeiek egy ponttal a szegediek előtt, a harmadik helyen álltak. A SZEOL végig dominált a mérkőzésen, igaz a kék-feketék elsősorban pontrúgásokból veszélyeztettek. A mezőnyfölény még nagyobbra nőtt, amikor a 26. percben Varga kiállítása miatt emberelőnybe kerültek a hazaiak. Lélektani szempontból a lehető legjobbkor, az első félidő utolsó percében Grünwald fejesével megszerezte a vezetést a SZEOL. A második játékrészt is uralták a hazaiak, a Dunaújváros nem jutott helyzetig. A 71. percben végleg eldőlt a mérkőzés: Ondrejó harciasságának köszönhetően labdát szerzett a középpályán, majd egészen a tizenhatosig vezette, ahol baloldalon érkező Grünwaldnak passzolta, aki kilőtte a balalsót. Ezzel a győzelmével a SZEOL megelőzte a Dunaújvárost, így Siha Zsolt tanítványai a harmadik helyről várhatják a vasárnapi Szeged-Grosics elleni városi rangadót.

NB III Közép csoport, 13. forduló

SZEOL SC - Dunaújváros 2-0

(1-0)

Szeged, SZVSE-stadion 300 néző, vezette: Dolnegó Bálint (Máyer Gábor, Kovács Brankó). SZEOL: Leindler - Gajág, Rácz, Gál, Grünwald, Ondrejó, Tomisics, Beretka, Horváth P., Pócs, Kéri. Csere: Prokop, Göncző, Bozóki, Forró, Kozics, Papp Á., Péter. Edző: Siha Zsolt. Dunaújváros:Pokorni - Varga R:, Kis B., Farkas V., Kiss P., Zvara, Puskás, Horváth K., Tóth, Szepessy, Sándor. Csere: Vaszócsik, Mundi, Dorogi, Vajda, Hompót, Tapiska. Edző: Lőrincz Emil. Gól: Grünvald (46., 71.) Kiállítva: Varga (23.)

Összefoglalónk a meccsről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.