Világtükör

Mozgássérült nőt erőszakolt meg egy szír migráns Chemnitzben

Mozgássérült nőt erőszakolt meg egy szír migráns Chemnitzben

2018. november 20., kedd
Mozgássérült nőt erőszakolt meg egy szír migráns Chemnitzben

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír migráns megerőszakolt egy mozgássérült német nőt.

Mint ismert, a németországi Chemnitz városa mára politikailag többszörösen terheltté vált, miután egy német férfit még augusztusban 25 késszúrással egyenesen kivégeztek közel-keleti migránsok. A brutális eset után tüntetéssorozat bontakozott ki, melyen – a baloldali, bevándorláspárti álhírgyárak tudósításaival szemben – nem neonácik ezrei, hanem hétköznapi német emberek vettek részt, akik ezzel akartak Merkelnek üzenni, hogy köszönik szépen, de elegük van a rájuk erőltetett migránshullámból. Miután a sok esetben erőszakba torkolló tüntetések lezajlottak, Angela Merkel is látogatást tett a kelet-német városban, ám döntése fokozottan hibásnak minősült, ugyanis megjelenése ismét tüntetéseket váltott ki. Sajtóhírek hírek szerint nagy valószínűséggel ez a politikai kontextus volt az, amely miatt a chemnitzi rendőrség úgy döntött, hogy inkább hírzárlatot rendel el annak az újabb bestiális bűncselekménynek kapcsán, melynek keretében egy szír migráns egy mozgássérült nőt erőszakolt meg - írja a 888.hu német forrásokra hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.