Közélet

Márki-Zay Péter is kapott a Jobbik fekete kampánypénzéből?

Márki-Zay Péter is kapott a Jobbik fekete kampánypénzéből?

2018. november 29., csütörtök
Márki-Zay Péter is kapott a Jobbik fekete kampánypénzéből?

A képviselő arról beszélt, Vásárhely polgármestere elveszítette minden erkölcsi alapját annak, hogy korrupcióról beszéljen - számolt be a Vásárhely24.

Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz vásárhelyi képviselője, Cseri Tamás csütörtökön. Az országos sajtót is megjárta a hír, korrupciógyanús pénzmozgások lehettek a Jobbiknál, miután Szabó Balázs, a párt szekszárdi elnöke csalás miatt feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen. Szerinte a párt Szabó Gábor pártigazgatón keresztül a helyi szervezeteket, tagokat, kampányokat támogathatta, úgynevezett „zacskós pénzek” formájában. Cseri Tamás elmondta, Márki-Zay Pétert a győzelem estéjén ölelgette itt Vásárhelyen Szabó Gábor pártigazgató, aki vélhetően a kampányban is segített, méghozzá valószínűleg nem azzal, hogy plakátokat ragasztott, fogalmazott a képviselő. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.