/

Lemondatnák Gémesi Györgyöt a szemétszállítási ügy miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Levélben tájékoztatta az állami hulladékholding az Észak-Pest megyei és Nógrád megyei önkormányzatokat arról, hogy keressenek másik szemétszállító szolgáltatót a múlt héten szolgáltatásait leállító Zöld Híd B. I. G. G. Nonprofit Kft. helyett – írja a Magyar Idők.

A lap szerint az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás mai ülésén elmozdíthatják pozíciójából a helyzetért sokak szerint részben felelős Gémesi György elnököt.

A cégtől már múlt héten visszavonta az NHKV a megfelelőségi tanúsítványt. Az elnökségi ülésen a Magyar Idők informá­ciói szerint lemondatnánk Gémesi György elnököt, valamint a 116 település szemétszállításáért felelős kft. megbízott ügyvezetőjét, Gyenes Szilárdot. Hertel László, Sződ község polgármestere, a társulás korábbi elnöke, illetve Fördős Attila, Vác kormánypárti polgármestere lapunknak úgy nyilatkozott: a Gödöllő polgármesterének, valamint a kft. ügyvezetőjének további ténykedése katasztrofális helyzetbe sodorná a társaságot.

További részletek ITT olvashatók.

 

Előző sztori

Rendszeresen telesz*rják a vásárhelyi strand medencéjét

Következő sztori

Növekszik a francia bevándorlásellenes tömörülés támogatottsága

Legutóbbi hasonló cikkek