Közélet

Lemondatnák Gémesi Györgyöt a szemétszállítási ügy miatt

Lemondatnák Gémesi Györgyöt a szemétszállítási ügy miatt

2018. november 5., hétfő
Lemondatnák Gémesi Györgyöt a szemétszállítási ügy miatt

Levélben tájékoztatta az állami hulladékholding az Észak-Pest megyei és Nógrád megyei önkormányzatokat arról, hogy keressenek másik szemétszállító szolgáltatót a múlt héten szolgáltatásait leállító Zöld Híd B. I. G. G. Nonprofit Kft. helyett - írja a Magyar Idők.

A lap szerint az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás mai ülésén elmozdíthatják pozíciójából a helyzetért sokak szerint részben felelős Gémesi György elnököt. A cégtől már múlt héten visszavonta az NHKV a megfelelőségi tanúsítványt. Az elnökségi ülésen a Magyar Idők informá­ciói szerint lemondatnánk Gémesi György elnököt, valamint a 116 település szemétszállításáért felelős kft. megbízott ügyvezetőjét, Gyenes Szilárdot. Hertel László, Sződ község polgármestere, a társulás korábbi elnöke, illetve Fördős Attila, Vác kormánypárti polgármestere lapunknak úgy nyilatkozott: a Gödöllő polgármesterének, valamint a kft. ügyvezetőjének további ténykedése katasztrofális helyzetbe sodorná a társaságot. További részletek

ITT

olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.