Közélet

Kiokosították a kisteleki nyugdíjasokat

Kiokosították a kisteleki nyugdíjasokat

2018. november 29., csütörtök
Kiokosították a kisteleki nyugdíjasokat

A Kisteleki Rendőrkapitányság munkatársai bűn-és balesetmegelőzési előadás keretében hívták fel az idősek figyelmét a vagyon- és személybiztonság erősítésének lehetőségeire, és a téli közlekedéssel kapcsolatos veszélyekre.

A november 26-án helyi nyugdíjasklubban tartott rendezvény keretében prevenciós filmeket, előadásokat nézhettek és hallgathattak meg az érdeklődők, akik a szakemberektől közvetlen választ kaphattak kérdéseikre is. Az eseményen vagyonvédelemmel kapcsolatos eszközöket (belépésjelzőt és riasztót, személyi riasztót, zónás vezeték nélküli riasztó szettet, ajtóéket) vehettek át a résztvevők a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság "A múlt a jövendő tükre - Pusztán hagyomány és innováció" elnevezésű programja keretében. Az eszközök alkalmazási módjairól és használatáról külön tájékoztatást kaptak az idősek, akik örömmel és köszönettel fogadták a rájuk fordított figyelmet és a biztonságérzetüket erősítő eszközöket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.