Krimi

Kábítószerkereskedőket fogtak el a rendőrök Szegeden

Kábítószerkereskedőket fogtak el a rendőrök Szegeden

2018. november 25., vasárnap
Kábítószerkereskedőket fogtak el a rendőrök Szegeden

Kábítószerkeresekedelem és más bűncselekmények miatt őrizetbe vett két szegedi férfit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) - ismertette a rendőrség honlapján vasárnap.

A férfiak két domaszéki tanyán kannabiszt termesztettek, a fiatalabb, 43 éves férfigondozta a növényeket, és árusította a leszüretelt anyagot. A KR NNI munkatársai a férfit éppen kábítószer értékesítése közben érték tetten szegedi lakása előtt, a nyomozóka férfi otthonában több csomagban, előre kiporciózott kábítószergyanús anyagot találtak, és a férfi ruházatából iselőkerült három - növényi törmeléket tartalmazó - alufólia-csomag. A rendőrök az idősebb, 61 évesférfi otthonában 350 gramm marihuánát, a domaszéki tanyákon kialakított drogültetvényen 98 tő kannabisz növényt találtak, emellett több kilogramm szárított növényrészt foglaltak le. A kábítószerkereskedéssel foglalkozó férfi vásárlói körében fiatalkorú is volt, akinek több alkalommal adott el kábítószert - áll a közleményben. MTI (Borítóképünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.