Sport

Hatalmas sikert értek el a szegediek az I. Crystal Openen

Hatalmas sikert értek el a szegediek az I. Crystal Openen

2018. november 22., csütörtök
Hatalmas sikert értek el a szegediek az I. Crystal Openen

Óriási sikerrel zárult az I. Crystal Open - Nemzetközi Majorette - és Pompon Verseny. A szombati napon több mint 150 versenyző jelent meg Hódmezővásárhelyen a Balogh Imsi Sportcsarnokban, ahova nem csak az ország különböző városaiból érkeztek nevezők, hanem a határon túlról, Romániából, Szerbiából is. A csapat először vett részt ilyen jellegű megmérettetésen, és négy versenyszámban indultak.

A szakosztályt erősítő két lány Galambos Adrienn és Baráth Bea, saját táncegyesületük (Crystal Dance Club és Színfolt Mazsorett Táncegyesület) színeiben is megmutatták tudásukat, ahol Adri senior bot szólóban I. helyezést ért el, míg Bea senior II. bot szólóban a dobogó második fokára állhatott fel. A közönség és a zsűri tetszését is sikerült elnyerniük, így már a következő versenyre is megkapták a meghívónkat Zentára.

SZTE - SZRSC Cheerleading szakosztály hétvégi helyezései: - Papp Fruzsina - Uhljar Luca -Baráth Bea; senior II. pompon duó/trió : II. helyezés - Bodó Regina - Galambos Adrienn - Baráth Bea; senior bot duó/trió: I. helyezés - Bodó Regina senior pompon szóló: I.helyezés és a legmagasabb szóló pontszámért járó különdíj - Senior Pompon csapat: I. helyezés  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.