Hírzóna

Elütöttek egy biciklist Szegeden, keresik a gázolót

Elütöttek egy biciklist Szegeden, keresik a gázolót

2018. november 19., hétfő
Elütöttek egy biciklist Szegeden, keresik a gázolót

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi vezetőjének azonosításában, aki balesetet okozott a városban.

A baleset feltételezett okozója egy Honda személyautóval közlekedett október 18-án 16 óra körül Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton, a Bécsi körút felől a Tisza Lajos körút irányába. Amikor a sofőr a Földváry utca kereszteződéséhez ért, kanyarodása során nem adott elsőbbséget a Petőfi Sándor sugárúttal párhuzamosan található kerékpárúton haladó biciklisnek, így a két jármű ütközött. Az autó vezetője megállt, kiszállt a gépkocsiból, de nem sokkal ezután elhagyta a helyszínt. Az orvosi vizsgálat később megállapította, hogy a kerékpáros súlyosan sérült. A baleset feltételezett okozója 175-180 centiméter magas, sötét haja és kerek arca van. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400/1634-es hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.