Brutálisan megerőszakoltak a migránsok egy svéd házaspárt

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember elején két migráns hátterű férfi betört egy svéd házaspárhoz, és brutálisan, órákon keresztül kínozták és megerőszakolták őket – írja a Voice of Europe.

A vádirat szerint a házaspár férfi tagját bottal megverték, baltával a testébe vágtak, a bőrét öngyújtóval égették, és kényszerítették, hogy szappanos vizet igyon, majd meztelenre vetkőztették és megerőszakolták.

A nővel sem voltak kíméletesebbek, őt is brutálisan megerőszakolták, amit a férfinek végig kellett néznie. “Az áldozatokat nagyon megviselték a történtek. Megdöbbentő, hogy milyen kínzásoknak vetették alá az áldozatokat. Az elkövetők kést és fogót is használtak a kegyetlenkedések végrehajtásához” – nyilatkozta a felperes ügyvédje, Monika Lilja.

A támadókat súlyos bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják, mint például személyi szabadság megsértése, kényszerítés és nemi erőszak. A bűncselekmény felbujtója a két elkövető egyik hozzátartozója volt, akit korábban elítéltek erőszakos bűncselekmények elkövetéséért. Az egyik gyanúsított ügyvédje elmondta, hogy ügyfele bizonyos részletekkel nem ért egyet, ami a vádiratban szerepel, a másik elkövető pedig meglepődött azon, hogy miért az „ő számláját terhelik” a történtek.

Előző sztori

Szijjártó: az ENSZ migrációs csomagja Európa elárulása

Következő sztori

Újra tiszta lehet a víz Újszegeden és Szőregen