Vélemény

Alaptalanul vádaskodik, csúsztat és gyalázkodik a miskolci ejtőernyős

Alaptalanul vádaskodik, csúsztat és gyalázkodik a miskolci ejtőernyős

2018. november 9., péntek
Alaptalanul vádaskodik, csúsztat és gyalázkodik a miskolci ejtőernyős

Solymos László, a hűtlen kezelés miatt nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt alpolgármester a szegedi közgyűlés mai ülésén sem adott számot arról, hogy őt és társait miért ítélte el a gyulai járásbíróság első fokon. Ehelyett a miskolci ejtőernyős a jobboldali képviselőket gyalázta - pont úgy, ahogy azt Gyurcsánytól megtanulta.

Az alábbiakban Solymos alpolgármester mai, Közgyűlésen elmondott szavait idézzük és tesszük helyre. "

Tisztelt Közgyűlés! (...) Éppen ezért elképesztően aljasnak tartom, hogy vastag bőrrel a képükön a nyilvánosság elé mernek állni a parkolóbérlet ügyben és folyamatosan mocskolnak! Azok mocskolnak, akik az elmúlt 4-8-12 évben szemrebbenés nélkül kérték, átvették és használták azokat a parkolóbérleteket, amelyek miatt meghurcol minket az orbáni diktatúra és annak lakájmédiája!

" Solymos László súlyos tévedésben van. Őt nem a Fidesz mocskolja. Őt, és városházi társait a gyulai járásbíróság ítélte el hűtlen kezelésért nem jogerősen és első fokon. "

Ezek után van bőr a képén velem szemben összeférhetetlenséget kezdeményezni, amikor az Önök által kért parkolóbérletek miatt marasztalnak el engem?!

" Nem. Solymost azért ítélte el a bíróság első fokon, mert boldog-boldogtalannak osztogatták a bérleteket, olyanoknak is, akiknek semmi köze a városhoz. A pénzzel pedig nem akartak elszámolni. A bíróság ezzel indokolta az elsőfokú ítélet kiszabását. "

A Fidesz városi elnöke B. Nagy László 8 éve átveszi és használja az ingyenes bérleteket, a bíróságon azt nyilatkozta, hogy kormányhivatali vezetőként semmi kivetnivalót nem talált, jogszerűnek látja az ügyet, erre most, a városi Fidesz egyfolytában azt szajkózza, hogy törvénysértések elkövetői vagyunk!

" Solymos itt is csúsztat. A közfeladatot ellátó képviselőknek - talán ezt kijelenthetjük - pártállástól függetlenül jár a parkolóbérlet. Ezért vették át a szocialisták is. Solymos abban is hazudik, hogy a Fidesz szajkózza, hogy törvénysértők. Nem, ezt a gyulai járásbíróság állítja. Solymoséknak első fokon, és nem jogerősen papírjuk van arról, hogy hűtlen kezelés bűncselekményét követték el, amiért felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki rájuk. Ez akár súlyosabb jogerős ítélettel is zárulhat, a bíróság ugyanis számos enyhítő körülményt vett figyelembe az első fokú ítélet során. "

Változatlanul állítom, hogy a munkámat mindig is a jogszabályok betartásával, tisztességesen végeztem, az Önöknek juttatott bérletek kapcsán is mindannyian jogszerűen jártunk el. Ez a bírósági eljárás nem más, mint egy koncepciós ügy!

" A bíróság ezt nem így látja. Több ezernyi oldal nyomozati anyagot tanulmányoztak át - hangsúlyozta a bírónő. "

Meggyőződésem, hogy az Önök gyomorforgató stílusa és magatartása miatt a szegediek többsége nem minket, nem engem ítél el, hanem Önökkel szemben érez megvetést...

" Ezt csak egy miskolci gondolhatja így, Solymos ugyanis nem szegedi, csak ide ejtőernyőzött Miskolcról. Itt csinált magának szocialista karriert. Gyurcsányéknál már jól bevált szocialista trükközéssel és félremagyarázással próbálja mentegetni magát és a helyzetet, másra mutogat, de a bíróság nem a képviselőket, hanem őket ítélte el első fokon! Talán nem véletlenül.Solymos arcán vastagabb a kommunista arcbőr, mint Komócsin elvtársén valaha volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.