Világtükör

1500 gyereket erőszakoltak meg migránsok hét év alatt egy angliai városban

1500 gyereket erőszakoltak meg migránsok hét év alatt egy angliai városban

2018. november 18., vasárnap
1500 gyereket erőszakoltak meg migránsok hét év alatt egy angliai városban

Miközben a bevándorláspárti liberális-baloldali politikusok azt állítják, hogy elvétve előforduló, egymástól elszigetelt esetekről van szó, ezzel szemben az igazság az, hogy migránsok nap mint nap erőszakolnak meg nőket szerte Európában, és ezt a muszlim felsőbbrendűség nevében teszik.

Az egészen elképesztő szexuális bűncselekmény sorozathoz hasonlót még soha nem tapasztaltak Európában. A sokkoló bűncselekmény-sorozat az angliai Rotherhamben történt 1997 és 2014 között.

Gyerekek százait becstelenítette meg a pakisztáni muszlim bűnbanda

A város lakosságának 15 százalékát kitevő pakisztáni származású muszlim migránsok gyerekek százait rabolták el a családjaiktól, majd szexrabszolgaként kezelték őket. Arra hivatkoztak, hogy bármit megtehetnek velük, hiszen „fehér prostituáltak”, akik nem őrzik meg a szüzességüket, és nem viselnek testüket teljesen elfedő ruhát. Az elkövetők egyértelműen a nem muszlim többség elleni terrorcselekményként használták a nemi erőszakot. Az áldozatokat azzal fenyegették meg, hogy megölik a családjukat, ha feljelentést tesznek a rendőrségen. A hatóságok akkor tettek végre lépéseket a várost rettegésben tartó migránsok ellen, amikor azok meggyilkoltak egy lányt. A nagyjából száztízezer lakosú Rotherhamben több mint 1500 gyereket erőszakolhattak meg, de még nem zárult le teljesen a négy éve tartó nyomozás, és a migránsbűnözők pere is hosszú évekig elhúzódik majd. Természetesen a legnagyobb kár azokat a családokat érte, amelyeknek fel kell dolgozniuk ezt a traumát. De becslések szerint a nyomozás és a perek költségei összesen 90 millió fontjába kerülnek majd az angol adófizetőknek. Óriási összegről van szó, ami 30 milliárd forintnak felel meg. Nyugat-Európában (különösen Svédországban, Németországban és Nagy-Britanniában) nap mint nap követnek el migránsok szexuális bűncselekményeket, és bizony az általuk okozott pszichés zavarokon túl számottevő az is, hogy ezzel jelentős anyagi kárt okoznak az adott államnak.

Ezen a videón az látható

, hogy nyilvános helyen, a németországi Sarrebruck egyik bevásárlóközpontjában akart megerőszakolni egy migráns egy nőt, de ezt a közelben lévő emberek megakadályozták. Mivel a liberális-baloldali fake-news gyárak mindent megtesznek azért, hogy ne derüljön ki az igazság, ezért nem állnak rendelkezésre pontos adatok arról, hogy Európában hány esetben követnek el migránsok szexuális erőszakot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.