Közélet

Rendszeresek a balesetek a Kecskeméti és a Csuka utca sarkán

Rendszeresek a balesetek a Kecskeméti és a Csuka utca sarkán

2018. október 11., csütörtök
Rendszeresek a balesetek a Kecskeméti és a Csuka utca sarkán

Csütörtök délelőtt összekoccant két autó a Kecskeméti és a Csuka utca sarkán. Olvasóink szerint, a 30-as övezetben levő kereszteződésben az autósok figyelmetlensége miatt, többször is előfordult már kisebb-nagyobb baleset. A városrész MSZP-s önkormányzati képviselője azonban tőlünk hallott először a problémáról.

Egy neve elhallgatását kérő olvasónk, beszámolt arról, hogy ma délelőtt összeütközött két autó a Kecskeméti és a Csuka utca sarkán. Olvasónk szerint, rendszeresek a kisebb-nagyobb balesetek ezen a környéken. - Elvileg ez egy 30-as övezet, de gyakorlatilag nagyon kevesen tartják be a sebességhatárt és az erre a zónára vonatkozó jobbkéz szabályt.

Az elmúlt időszakban többször is történt kisebb-nagyobb baleset, egyszer még egy rendőrautó is összekoccant egy másik gépjárművel. Érthetetlen számomra, hogy miért nem figyelnek jobban az autósok. Néhány hete egy rendőrautó karambolozott ugyanitt.

– panaszkodott.

Rendszeresek a balesetek a Kecskeméti és a Csuka utca sarkán.

Az ügyben felkerestük Tóth Károlyt, a városrész szocialista képviselőjét, aki elmondta, hogy hozzá nem érkezett még bejelentés vagy kérés a kereszteződéssel kapcsolatban, de ígérete szerint, 2-3 napon belül utánajár a dolognak, és megteszi a szükséges lépéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.