Sport

Parázs meccsen veszített Zalában a Szedeák

Parázs meccsen veszített Zalában a Szedeák

2018. október 19., péntek
Parázs meccsen veszített Zalában a Szedeák

Kiállítással tarkított meccsen, 17 pontos vereséget szenvedett Zalaegerszegen a Mandics-csapat.

Jól kezdett Zalaegerszegen a Naturtex-SZTE Szedeák: Tyrell Green háromszor is triplázott az első negyedben, emellett Révész Ádám is remekelt, így tíz percnyi játék után 17-15- re a szegediek a vezettek. A második negyedben elvesztette a Szedeák a csapatkapitányát: Juhos Levente egy szabálytalanságot reklamálva technikait kapott, ami az ötödik hibáját jelentette. A játékrészt hat ponttal a hazaiak nyerték. A harmadik negyedben már tíz ponttal (51-41) is vezetett a ZTE. A kedélyeket tovább borzolta amikor Nenad Sulovicsot kiállították egy lepattanóért vívott harc után, a játékvezető meglátása szerint, a Szedeák centere ütött.Az utolsó negyedben a szegedieknek már nem volt sansza a győzelemre, így Andjelko Mandics elsősorban a fiatal játékosait játszatta.A Zalaegerszeg végül 17 ponttal nyert. A Naturtex-SZTE-Szedeák legközelebb október 27-én, a DEAC ellen lép pályára az újszegedi sportcsarnokban.

Zalakerámia ZTE KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 74-57 (15-17, 23-17, 16-14, 18-8)

Férfi kosárlabda NB I/A csoport, 4. forduló. Zalaegerszeg, 1500 néző. Vezette: Papp, Frányó, Boros. ZTE: Ware, Thomson, Hljebov, Szabó, Agafonov. Csere: Papp, Durázi, Gulyás, Doktor, Bagó. Vezetőedző: Bencze Tamás. Naturtex-SZTE-Szedeák: Boltics, Wirth, Davis, Juhos, Sulovics. Csere: Révész, Green, Vágvölgyi, Kerpel-Fronius, Varga Á., Mayer, Bonifert. Vezetőedző: Andjelko Mandics. Kipontozódott: Agafonov (29.) ill. Juhos (18.) Kiállítva: Sulovics (36.) (Borítókép: Szedeák,

via

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.