Közélet

Orbán: a határt a mi katonáink és rendőreink fogják védeni - videó!

Orbán: a határt a mi katonáink és rendőreink fogják védeni - videó!

2018. október 17., szerda
Orbán: a határt a mi katonáink és rendőreink fogják védeni - videó!

Orbán Viktor egy videóval jelentkezett be a Facebook-oldalán. A kormányfő éppen a repülőtérre tartott, ahonnan Brüsszelbe indult, az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőinek háromnapos csúcsértekezletére - írta a Magyar Idők.

A kormányfő kifejtette, hogy nagy jelentősége van ennek a találkozónak, mivel az Európai Bizottság továbbra is gyártja a betelepítési programokat.

El akarják tőlünk venni a határvédelemhez fűződő jogunkat, illetve ők akarják megmondani, hogy kik tartózkodhatnak Magyarországon és Európa többi országában.

A kérdésekkel kapcsolatos javaslatokat a mai napon vagy holnap hajnalban fogják megvitatni. A miniszterelnök kijelentette, hogy a magyar álláspont egyértelmű: a határt a mi katonáink és rendőreink fogják védeni, és semmilyen betelepítési programot nem fogadunk el. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! – mondta végezetül Orbán Viktor. Íme a videó:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.