Közélet

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

2018. október 11., csütörtök
Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje - jelentette be a csütörtöki budapesti alakuló ülés után Németh Szilárd, a testület elnöke, a kormánypárt alelnöke, hangsúlyozva: "a veszély nem múlt el".

A politikus, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta: a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be képviselők. Kiemelte: megállapították, hogy Európa egyik legnagyobb kihívása a népességfogyás, amit Magyarországgal ellentétben a Brüsszelben még többségben lévők bevándorláspártiak javaslata szerint a bevándorlók komoly pénzösszeggel való támogatásával orvosolnának. Beszéltek arról is, hogy Magyarországon nagy a veszély, mert vannak olyan szervezetek, amelyek Soros György támogatásával bevándorláspárti politikát akarnak végrehajtani úgy, hogy mindeközben a magyar törvényeket be sem tartják. Németh Szilárd elmondta: a kabinet egyik első intézkedéseként az ügyészséghez fordulnak, kérve a "Soros által kitartott bevándorláspárti szervezet", a Migration Aid párttá alakulásának vizsgálatát.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.