Közélet

Egy merő avarszemét a város

Egy merő avarszemét a város

2018. október 25., csütörtök
Egy merő avarszemét a város
Az olvasónktól kapott fotókon jól látható, hogy Szegeden úgy tűnik, egyszerűen nincs avarszemét-összeszedés és -elszállítás a közterületeken, így a város egy merő avarszemét jelenleg.

"Azt azért lehetett tudni, hogy jön az ősz és a levelek le fognak hullani" - írta olvasónk a SzegedMa-nak, aki úgy kommentálta fotóit, hogy "egy merő avarszemét a város, és ez nagyon igénytelen" - panaszkodott. "Akárhol járok az országban, ilyen sehol nincs, mert más városokban az önkormányzat takarítja a köztereket" - fűzte hozzá. "Jön majd egy eső, és el fog dugulni az összes csatorna, és egy merő mocsok lesz hamarosan minden" - írta olvasónk, majd hozzáztette: "mégsem az utcán kellene komposztálni a zöldszemetet". Ha Ön is látott egy nagy halom szemetet közterületen, küldje el nekünk! Keressük Szeged legnagyobb gazdátlan, szemetes területeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.