Világtükör

Bedrogozták, megerőszakolták, majd megölték az afrikai migránsok az olasz lányt

Bedrogozták, megerőszakolták, majd megölték az afrikai migránsok az olasz lányt

2018. október 30., kedd
Bedrogozták, megerőszakolták, majd megölték az afrikai migránsok az olasz lányt

A 16 éves Desiree Mariottini holttestét egy elhagyatott épületben találták meg szombaton. A boncolás alapján a meggyilkolása előtt a migránsok bedrogozták a lányt. Szemtanúk szerint meg is erőszakolták a migránsok.

A szörnyű események szem- és fültanúja volt egy Szenegálból származó bevándorló, aki vallomást tett a rendőrségen – írja a Voice of Europe. Állításai alapján Róma San Lorenzo nevű negyedében a lányt bedrogozták, majd megerőszakolták, ezt követően pedig meggyilkolták az afrikai migránsbanda tagjai. A szenegáli férfi szerint a migránsok hatan vagy heten lehettek, de azt nem lehet tudni, hogy a bűncselekményben pontosan hányan vettek részt közülük. A tanú állítása szerint, amikor az épülethez ért, még hallotta Desiree Mariottini segélykiáltásait, de mikor rátalált, a lány már hallott volt, véleménye alapján egy párnával fojtották meg, mert azzal volt eltakarva az áldozat arca. Ezt követően a migránsbanda tagjai elfutottak, a szenegáli pedig értesítette a rendőrséget. A gyanúsítottakat még nem sikerült elfogni. A boncolás megerősítette, hogy a fiatal lányt bedrogozták, majd megerőszakolták. Szerda este 26, és egy 43 éves szenegáli migránst vettek őrizetbe Desiree Mariottini meggyilkolásának gyanújával. Hatósági információk szerint mindketten dokumentumok nélküli illegális bevándorlók. Egy harmadik személyt csütörtökön vettek őrizetbe, kihallgatása folyamatban van, a többieket még körözik.

Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a Liga jobboldali kormánypárt vezetője közösségi oldalán jelentette be a feltételezett tettesek elfogását. Azt írta: a borzalmas bűncselekményt elkövetők férgek, és semmilyen büntetési engedményt nem kapnak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.