10 éves kislányt erőszakoltak meg Malmőben

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy 10 éves kislányt erőszakoltak meg a migránsok által gyakorlatilag megszállt svédországi Malmőben. A rendőrség egyelőre titkolja, ki lehetett a támadó.

Múlt héten erőszakolták meg egy 10 éves kislányt a svédországi Malmö városában. A dél-svédországi településen történt az elmúlt években a legtöbb erőszakos bűncselekmény, amit döntően migránsok követtek el. A rendőrség már pénteken elfogta a feltételezett támadót, de nem hozták nyilvánosságra, hogy kiről van szó – írta a Voice of Europe.

Ebből a legtöbben arra következtetnek, hogy migráns hátterű lehet az elkövető. A városban a rendkívül fertőző afrikai kanyaró is megjelent már: egy afrikai migráns egészségügyi ellenőrzésekor derült ki, hogy a betegség már megjelent Svédországban.

Szakemberek szerint fennáll a járvány kirobbanásának veszélye, mivel ez a kanyarótípus rendkívül fertőző. A megbetegedést Malmőben regisztrálták, ahol a tavalyi adatok alapján a lakosság 45 százaléka már migrációs hátterű.

Előző sztori

A röszkei csatára emlékeztető válsághelyzet alakult ki a bosnyák-horvát határon

Következő sztori

Újabb bravúrra készül a SZEOL

Legutóbbi hasonló cikkek