Közélet

Haág Zalán: nincs gazdája ennek a városnak

Haág Zalán: nincs gazdája ennek a városnak

2018. szeptember 21., péntek
Haág Zalán: nincs gazdája ennek a városnak

Haág Zalán önkormányzati képviselő szerint Botka László önmagával került szembe, amikor kiépítették a városházán a biztonsági beléptető rendszert – mondta el napirend előtti felszólalásában a pénteki közgyűlésen a képviselő.

"A szerdai bizottsági ülés előtt meglepve tapasztaltuk, hogy mekkora káosz van. Úgy éreztük magunkat, mintha a rendőrségben vagy laktanyán lennének" – kezdte napirend előtti felszólalását a KDNP-s képviselő, aki szerint a röszkei ostrom közeli évfordulója még indokolhatja is azt, hogy

biztonsági beléptető rendszert alakítottak ki a közgyűlés őszi ülésszakára.

"Ön nem a migránsoktól retteg, hanem valami egészen mástól. Amikor hatalomra került 2002-ben, akkor mást ígért. A Népszabadság szerint

Ön azt mondta, hogy le kell mondani a beléptető rendszerről. Önmagával került szembe"

– érvelt a képviselő. Haág Zalán felszólalásában külön kitért a városban tapasztalható áldatlan állapotokra is, ami a rosszul szervezett és megtervezett útfelújítások miatt van.

"A beton helyett tényleg csak cirkusz van a városban, hiszen el is mondta: nehezen köt a beton"

– idézte fel Haág. "Különösen nehéz az sztk és a fogklinika megközelítése. Az ellátandó betegek közt van, aki mozgássérült, de nem lehet eljutni autóval és leparkolni is mondjuk csak egy kilométerre lehet" – jelentette ki.

"Az ide érkező turisták gyakran mondják, hogy nincs gazdája ennek a városnak. Most már a szegediek ezt nap mint nap megtapasztalhatják"

– fogalmazott a képviselő, majd azt javasolta, hogy a polgármester inkább fordítson arra figyelmet, hogy a szegediek mindennapi problémáit oldja meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.