Szórakozás

Filmajánló: Predator - A ragadozó

Filmajánló: Predator - A ragadozó

2018. szeptember 11., kedd
Filmajánló: Predator - A ragadozó

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed.

Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy evolúcióbiológus állhat az emberiség pusztulásának útjába.

PREDATOR – A RAGADOZÓ (THE PREDATOR) Műfaj: akció / kaland / sci-fi / thriller Korhatár: 18 Premier: 2018. szeptember 13. Játékidő: 107 perc Szereplők: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey, Yvonne Strahovski és Sterling K. Brown Rendező: Shane Black Forgatókönyvírók: Jim Thomas és John Thomas figuráinak felhasználásával Fred Dekker & Shane Black Producer: John Davis Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.