Hírzóna

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Natural Immune Control System

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Natural Immune Control System

2018. szeptember 11., kedd
Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Natural Immune Control System

A Parlamentben rendezett ünnepélyes átadón Farkas Sándor az Agrárminisztérium miniszter-helyettesi feladatokat is ellátó parlamenti államtitkára adta át a díjat és az ezt tanúsító védjegyet Sütő Vilmos tulajdonos-vezérigazgatónak, Sütő Erzsébet pénzügyi és Warvasovszky Nikolett marketing igazgatónak. A díj kötelez, ugyanis a pályázat kiírói az odaítélt védjegy használatát folyamatosan ellenőriztetik, ezzel is garantálva, hogy a fogyasztók a legjobb minőségű magyar étrend- kiegészítőket kapják az adott kategóriában.

Az NICS Zrt. 2014-ben kezdte meg működését Szegeden és már 2016-ban az év topvállalkozása díjat is elnyerte. A tulajdonosok célja az volt, hogy olyan étrend kiegészítőket hozzanak létre, amelyek minőségi változást hoznak egészségünk megőrzése területén, jelentős hangsúlyt fektetve a megelőzésre. A díjat nem véletlenül kapták, hiszen termékeik innovatívak, és kiemelkedő minőségűek. A fiatal cég azóta 16 féle termékkel van jelen az étrend kiegészítők piacán és a díj is azt mutatja, hogy a NICS Zrt-nek sikerült egy olyan, nemzetközi piacon is versenyképes, kiváló minőségű, magas hozzáadott értéket képviselő termékcsaládot létrehozni, amely hozzájárul a gazdaság fejlesztéséhez is. A pályázati rendszer tisztaságát és sérthetetlenségét objektív követelményrendszer, pártatlan és független szakértői testület bírálta el.

A pályázat kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség, szakmai segítséget pedig a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala nyújtott. A díjazottak természetesen ezek után sem dőlhetnek hátra, hiszen a védjegy használata felelősség -és kötelezettségvállalás is egyben a minőség ügye iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.