Közélet

Tovább bonyolódik a közlekedés a Tisza Lajoson keddtől

Tovább bonyolódik a közlekedés a Tisza Lajoson keddtől

2018. augusztus 15., szerda
Tovább bonyolódik a közlekedés a Tisza Lajoson keddtől

Csak a Tisza felé szabad közlekedni augusztus 21-től a Tisza Lajos körút Dugonics tér és Boldogasszony sugárút közti szakaszán. A forgalomváltozás miatt a tömegközlekedési útvonalak és megállók is módosulnak.

A június óta folyó rehabilitációs munkálatok miatt kedden a teljes forgalom elől lezárják a Tisza felőli sávot a Tisza Lajos körúton. A Boldogasszonyon át a Vitéz utcán lehet így a Petőfi sugárútra hajtani. A változás az alábbi képen látható.

A Vitéz utcát ideiglenesen egyirányúsítják is, ezért a Petőfi sugárútról a Vitéz utcára már nem lehet befordulni, a Bécsi körút felől lehet kerülni a Boldogasszony sugárút felé. A 8-as és a 10-es troli is erre jár majd, valamint a 20-as és a 74-es busz szintén, továbbá megállókat is kijelöltek az utcában, hogy a Boldogasszony sugárútiakat kiváltsák. A tömegközlekedési útvonalak változása alább látható.

A Jókai utcáról az átjárhatóság megszűnik. A munkálatok várhatóan december 31-ig tartanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.