Hírzóna

Szegeden is várja a fiatalokat az Országos Mentőszolgálat

Szegeden is várja a fiatalokat az Országos Mentőszolgálat

2018. augusztus 8., szerda
Szegeden is várja a fiatalokat az Országos Mentőszolgálat

Azoknak a 18 és 21 év közötti fiataloknak a jelentkezését várja az Országos Mentőszolgálat (OMSZ), akik már túl vannak az érettségin, de nem vették fel őket felsőoktatási intézménybe, viszont érdekli őket az egészségügy, a honvédelem, a szociális terület vagy a katasztrófavédelem - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogy az OMSZ a Magyar Vöröskereszttel együttműködve, az Emberi Erőforrások Minisztériumának pártfogásával önkéntes programot indított Legyél hős! néven, mintegy 5 milliárd forint pályázati támogatással. A kezdeményezés kifejezetten a vidéki Magyarországra koncentrál. Csongrád megyében is toborozzák a fiatalokat. a portál kérdésére Várnagy Gyula, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatóságának vezető projektmenedzsere elmondta, a jelentkezők a megyében Szegeden kapcsolódhatnak be a programba. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.