Szórakozás

Még idén visszatér a Sztárban Sztár

Még idén visszatér a Sztárban Sztár

2018. augusztus 13., hétfő
Még idén visszatér a Sztárban Sztár

5 sikeres évad után 2018-ban visszatér a Sztárban Sztár. 61 ismert énekes, 46 élő show, közel 500 átalakulás, 9 díj, ez a TV2 sikerműsora számokban. De nincs megállás, hiszen az utánzás nagymesterei idén is elhozzák az ország legnagyobb házibuliját.

A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. A TV2 sikerműsora, a Sztárban Sztár évről évre elnyerte a nézők és a szakma elismerését. Nem csak a nézettségi adatok igazolták a műsor népszerűségét, összesen kilenc díjat zsebelt be a produkció az évek során. A Sztárban Sztár lett Az év leg-leg-legje 2014-ben és 2016-ban; A legjobb szórakoztató és zenei tévéműsor 2014-ben és 2016-ban, A legjobb nagyszabású showműsor 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban; Az év televíziós produkciója 2014-ben és 2017-ben. Az ország házibulijának színpadára eddig hatvanegy ismert énekes állt, hogy elképesztő átváltozásaikkal meggyőzzék a nézőket és a műsor zsűrijét. Öt sikeres évad után nincs megállás, idén visszatér a Sztárban Sztár. Az új évad szereplői már készen állnak, hogy bebizonyítsák, hogy ebben a műsorban senki sem az, akinek látszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.