Hírzóna

Drogot vett egy makói férfi, de lebukott egy közúti ellenőrzés során

Drogot vett egy makói férfi, de lebukott egy közúti ellenőrzés során

2018. augusztus 3., péntek
Drogot vett egy makói férfi, de lebukott egy közúti ellenőrzés során
Kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy szentesi férfi ellen, aki ismerősének kábítószert adott el - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi július 31-én 15 óra 30 perckor találkozott makói ismerősévelés annak barátjával Szentesen. A gyanúsított extasy-tablettákat adott át a férfiaknak, megállapodva velük, hogy azt később fizetik ki. A vásárlókat nem sokkal később közúti ellenőrzésre állították meg a Csongrád megyei rendőrök. Ennek során egyikük csomagjából 7 szem tabletta és csekély mennyiségű marihuána, valamint az annak őrlésére használható eszköz került elő. A férfiak elmondták, az extasyt nem sokkal korábban a szentesi férfitől kapták. A 45 éves Sz. József ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének, a 24 éves L. Balázs és a 34. éves T. Róbert ellen kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.