/

“Bárcás kurvákká” itatják a diáklányokat a szegedi pedagógusképző gólyatáborában

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Eldurvult a Juhász Gyula Pedagógus Képző karának gólyatábora. Egyfolytában itatják a gólyákat és trágár versikével fogadják őket – mesélte egy kiakadt szülő a Szegedmának.

„Felment az én rózsám Pestre,
Angyalom, ragyogóm szeretem a bort!
Bárcás kurva lett belőle,
Angyalom, ragyogóm szeretem a bort!
Kávét iszik, csokoládét szarik,
Juhász Gyulással ülve, állva, fekve baszik,
Szarik a jogászok büdös faszára! (3-szor)”

Ezt a verset egy aggódó szülő küldte el szerkesztőségünkbe. A trágár szöveget a Juhász Gyula Pedagógus Képző karának gólyatáborában kapta a 18 éves lánya, rögtön a belépő kártyája mellé.

„Odaadták a lányomnak, amikor elolvasta, megkérdezte, hogy ezzel mit kell csinálnia. A válasz az volt, hogy jó lesz ha megtanulod”

– mesélte az édesapa.

Elmondása szerint lánya már akkor érezte, hogy nem ez lesz élete legjobb bulija és több gólyával együtt már akkor azon gondolkodott, hogy inkább kihagyja a gólyatábort. Maradt, de nem sokáig, mert ami ezután következett, az minden képzeletet felülmúlt.

„Előrebocsájtom, hogy tudom, hogy egy ilyen tábor a buliról és a lazaságról szól. Azzal is tisztában vagyok, hogy a fiatalok isznak alkohol egy-egy buliban és a lányom sem kivétel. Na de az, hogy egy gólyatábor csak arról szóljon, hogy piáljanak, az azért túlmegy minden határon. Futószalagon itatták őket” – mondta felháborodottan az édesapa.

A lánya azt mesélte, hogy minden feladat az ivásról szólt. Az egyik ilyen volt, hogy egy rövid futás után egy pohár tömény ital elfogyasztását követően a tengelyük körül háromszor megfordulva kellett visszaszaladni a sorba.

„Elképzelheti mindenki, hogy ebben a kánikulában egy 18 éves fiatal milyen állapotba kerül ezután. És ez csak az egyik feladat. Így mutatkozik be a pedagógus kar.”

Az édesapa hozzátette, hogy lánya a tábor végét sem várta meg és több társukkal együtt inkább befejezték a gólyatábort – bár útravalóul megkapták, hogy ők “bénák.”

Az ügyben elküldtük kérdéseinket az egyetemnek és a hallgatói önkormányzatnak is, ahogy megkaptuk a választ, frissítjük a cikket.

(Borítóképünk illusztráció!)

Előző sztori

Bunyó, koncertek és tűzijáték kíséri a RakpartFesztet

Következő sztori

3 millió forintba kerül a szegedi augusztus 20-i tűzijáték