Balhé

Szegeden kerül újra rendőrök elé a Viszkis

Szegeden kerül újra rendőrök elé a Viszkis

2018. július 16., hétfő
Szegeden kerül újra rendőrök elé a Viszkis

Ambrus Attilánaka Deja Vu Fesztivál utáni kalandjai miatt a szegedi rendőröknél kötelezően meg kell jelennie, ugyanis idézést kapott.

Bár a Viszkis rabló ma már teljes mértékig becsületes életet él, mégis újra összetűzésbe került a rend őreivel. Még a Deja Vu Fesztivál idején történt, hogy két pálinka után volán mögé ült, majd egy rendőri ellenőrzésen fennakadva megszondáztatták és elvették a jogsiját. – Sokáig zsivány voltam, de már nem akarok azzal szerepelni, hogy rosszat tettem. Elvittem a balhét, beismertem, hogy ittam. Biztos voltam benne, meggyanúsítanak, de még nem tudom, mi történik majd – nyilatkozta Ambrus Attila

a Blikknek az ügy kapcsán.

Ehhez még azt is hozzátette, hogy jogosítvány nélkül jóval nehezebb végeznie a munkáját, mert így a várandós felesége kell, hogy fuvarozza őt. Dr. Szilágyi Roland, Attila ügyvédje a lapnak még azt is elárulta, hogy abban bízik, hogy ügyfele jogosítványát csak pár hónapra vonják be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.