/

Lázár János szerint Vásárhelyen is napirenden van az időközi választás

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2017. október 10. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter beszél meghallgatásán az Országgyûlés európai ügyek bizottsága ülésén a Parlamentben 2017. október 10-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Lázár János volt a vendége pénteken délelőtt a Rádió 7 műsorának Vásárhelyen, ahol az országgyűlési képviselőt esetleges időközi választásokról is kérdezte a műsorvezető – írja a Vásárhely24.

A lap szerint felmerült, hogy a csődöt elkerülő Csanádpalotán mégiscsak időközi választást tartanának. Ennek kapcsán Lázár János elmondta, minden ilyen döntést a képviselő-testületeknek kell meghozni, és Vásárhelyen is rendszeresen napirenden van a kérdés, ő ebben nem foglalna állást. Mindkét településnek azt tudja mondani, az elmúlt napokban volt egy időközi választás Józsefvárosban, melyet a Fidesz toronymagasan, kétharmaddal megnyert.

A politikus szerint Vásárhelyen nagyon kevés embert érdekel a város jövője, hogy mi lesz a várossal 10-20 év múlva. Itt most nem építkezés, hanem rombolás zajlik, ez pedig csak kevesek érdeke – fogalmazott.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Így építs izmot kezdőként!

Következő sztori

Éjszakai barangoláson vehetünk részt a Szegedi Vadasparkban