Krimi

Külföldieket mentettek ki a Tiszából Szegeden

Külföldieket mentettek ki a Tiszából Szegeden

2018. július 11., szerda
Külföldieket mentettek ki a Tiszából Szegeden

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, valamint a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársa négy bajbajutott külföldit mentett ki a Tiszából - írta a police.hu.

Kunfalvi Zoltán címzetes rendőr főtörzsőrmester – a Tiszai Vizirendészeti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja - július 10-én a Tisza folyó szegedi szakaszán látott el közös szolgálatot Kruzslicz Rékával, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársával, amikor 19 óra körüli időben egy felborult túracsónakra lettek figyelmesek. A vízijármű körül négy mentőmellényes ember segítségért integetett. A páros a bajbajutottakatszakadó esőben, erősen hullámzó folyóból a szolgálati kisgéphajóba emelte, a vízzel telt csónakot pedig a partra vontatta. A négy, Szegeden tanuló, illetve ott turistaként tartózkodó külföldi sérülést nem szenvedett, orvosi ellátást nem igényeltek. Elmondták, hogy a balesetük bekövetkezésének oka a rossz időjárás,illetve a rutintalanságuk volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.