Írjon nekünk

Gasztro

Francia, kézműves cukrászda nyílt a Reök-palota aljában

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Helyben készült édességekkel és fagylaltokkal kényeztethetik magukat az édesszájúak.

A Reök-palota földszintjén elhelyezkedő 200 négyzetméteres cukrászdában minden helyben készül – a tulajdonos, Mannah Reda szerint.

Az új cukrászat kialakításánál különösen figyeltek arra – mesélte nekünk a tulajdonos, hogy a belső tér tökéletesen illeszkedjen a Reök-palotához, mintha az üzlet mindig is ott lett volna, és az épület szerves része lenne. Ez sikerült, a látvány önmagáért beszél.

A cukrászat egyébként nem csak attól különleges, hogy a termékeiket helyben készítik, hanem attól is, hogy figyelnek a vásárlók igényeire. A cukorbetegek és a laktóz érzékenyek is nyugodtan betérhetnek a cukrászdába, mert számukra is bő kínálattal szolgál az üzlet.

A cukor és tejcukormentes édességeken kívül természetesen Szó Gellért díjnyertes tortáit is megtalálni a pultban.

cukrászda-8
cukrászda-7
cukrászda-6
cukrászda-5
cukrászda-4
cukrászda-3
cukrászda-1

Kommentek

Hírzóna

A sok nyertes pályázó igazolja a Magyar falu program sikerét

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Szerző:

Jövőre is negyvenmilliárd forintos lesz a falusi életminőséget javító pályázati keret.

Tovább olvasom

ARC

Egy cseppnyi Toszkána a Mátyás téren

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Hunyadi Anna egy éve nyitotta meg a Szia nevű mobil kávézóját az alsóvárosi Mátyás téren.

Tovább olvasom

Gasztro

Szeged ízei 5. rész: ízben és megjelenésben is csúcs a Sótartó halászleve

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Szerző:

Kulcsmozzanat a passzírozás a halászlé elkészítésekor – állítja Kádár-Németh Matild konyhafőnök.

Tovább olvasom

Aktuál