Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Gasztro

Francia, kézműves cukrászda nyílt a Reök-palota aljában

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Helyben készült édességekkel és fagylaltokkal kényeztethetik magukat az édesszájúak.

A Reök-palota földszintjén elhelyezkedő 200 négyzetméteres cukrászdában minden helyben készül – a tulajdonos, Mannah Reda szerint.

Az új cukrászat kialakításánál különösen figyeltek arra – mesélte nekünk a tulajdonos, hogy a belső tér tökéletesen illeszkedjen a Reök-palotához, mintha az üzlet mindig is ott lett volna, és az épület szerves része lenne. Ez sikerült, a látvány önmagáért beszél.

A cukrászat egyébként nem csak attól különleges, hogy a termékeiket helyben készítik, hanem attól is, hogy figyelnek a vásárlók igényeire. A cukorbetegek és a laktóz érzékenyek is nyugodtan betérhetnek a cukrászdába, mert számukra is bő kínálattal szolgál az üzlet.

A cukor és tejcukormentes édességeken kívül természetesen Szó Gellért díjnyertes tortáit is megtalálni a pultban.

cukrászda-8
cukrászda-7
cukrászda-6
cukrászda-5
cukrászda-4
cukrászda-3
cukrászda-1

Tovább olvasom

Hírzóna

Ősszel tárgyalhatja a parlament az új bortörvényt

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Szerző:

Alapjaiban változik meg a szőlő-bor ágazat adminisztrációja.

Tovább olvasom

Hírzóna

Megkezdődött a szüret

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Szerző:

A legkorábbi érésű szőlőfajta, a Csabagyöngye szedésével.

Tovább olvasom

Gasztro

Íme, ez az Év Tortája idén

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/reichenberger rajmund.jpg

Megjelent:

Szerző:

Fehércsokoládés piskóta, sáfrányos birs zselé, kekszes-fehércsokoládés ropogós réteg, mogyoró ganache, mandula mousse, tejcsokoládés bevonat. Csak ennyi kell hozzá!

Tovább olvasom

Aktuál