Francia, kézműves cukrászda nyílt a Reök-palota aljában

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Helyben készült édességekkel és fagylaltokkal kényeztethetik magukat az édesszájúak.

A Reök-palota földszintjén elhelyezkedő 200 négyzetméteres cukrászdában minden helyben készül – a tulajdonos, Mannah Reda szerint.

Az új cukrászat kialakításánál különösen figyeltek arra – mesélte nekünk a tulajdonos, hogy a belső tér tökéletesen illeszkedjen a Reök-palotához, mintha az üzlet mindig is ott lett volna, és az épület szerves része lenne. Ez sikerült, a látvány önmagáért beszél.

A cukrászat egyébként nem csak attól különleges, hogy a termékeiket helyben készítik, hanem attól is, hogy figyelnek a vásárlók igényeire. A cukorbetegek és a laktóz érzékenyek is nyugodtan betérhetnek a cukrászdába, mert számukra is bő kínálattal szolgál az üzlet.

A cukor és tejcukormentes édességeken kívül természetesen Szó Gellért díjnyertes tortáit is megtalálni a pultban.

cukrászda-8
cukrászda-7
cukrászda-6
cukrászda-5
cukrászda-4
cukrászda-3
cukrászda-1
Előző sztori

Foci: a magyarok harmada szerint a brazilok nyerik a vb-t

Következő sztori

Ritka, hogy darvak nyaralnak a Dél-Alföldön